Kripto CFD kereskedést hol/hogyan lehet tét nélkül "gyakorolni" anélkül, tényleg nulla költséggel?
Marad a papír-ceruza, vagy van szoftver, ami erre való? Keresgéltem, találtam eléggé korlátozott megoldásokat, leginkább az van, hogy nincs kriptó, pedig mivel ilyen hétvégi cápáskodó laikusként vágnék bele, nagyon nagy előny lenne, ha a nonstop, ráadásul bántóan csúnyán kalimpáló árfolyamú cuccok is köztük lennének. PC-n szeretnék nekiülni, néhány kriptó egymásra hatásait vizsgálgatva próbálni bölcsen és keveset shortolni. Az is előny, ha van időutazás, és mondjuk bele lehet gyorsítgatni, hogy hamarabb tanulhass többet.
Az alapprobléma, hogy tök vagyok hozzá, de érdekesnek találom. Kicsit tovább árnyalva: Írják, hogy 77% csak veszít rajta, és van, ahol kiemelik, hogy a lakossági ügyfelek 77%-a. Fejembe vettem, hogy megtanulom úgy követni az eseményeket, ahogy a számomra lényeges 23% teszi. Ha erre tudtok valóban jó forrásokat (magyar, angol, írásban rajzokkal jobban szeretem, mint videón, de semmi baj a videóval se), amik ingyenes, de velős ismereteket adnak, és meg is osztjátok velem-velünk, azt nagyon köszönöm, és ha létezik az életszerű játéknak olyan platformja, ahol a releváns hírek, információk, események is könnyen elérhetők, az lenne az igazi überelhetetlen megoldáscsomag.
El ne felejtsem: ha létezik szintén ingyenes eszköz, amivel lehet algoritmizálással játszogatni, való életbeli adatokon tesztelve, statisztikázva a működési hatékonyságot, az is (idővel legalábbis, ha bármi értelmesebb taktika-stratégia katyvasz kezd összeállni a fejemben, amihez hajlandó vagyok tartani is magam) nagyon nagy móka lenne, főleg ha valami kis frankenbotom éves átlagteljesítménye elkezdene valami ígéretesfélét villantgatni ugye...
Külön-külön találkoztam én ilyesmikkel, amiket itt leírogattam, csak egyben valahogy béna vagyok megtalálni, vagy ha van, akkor ilyen laza pártízezer havonta, na annyi nincs és nem is lesz mostanában, nehéz időszakban vagyunk, annak is örülünk, hogy a jelenlegi munkahelyeink jól tolerálják a betegségeinkkel járó szaladgálásainkat és nehezebb napjainkat. Köszönöm előre is a segítségeteket, ha reményeim legalább részben beválnak ezzel kapcsolatban! Igyekszem így vagy úgy visszaadni, még ha nem is közvetlenül nektek. :)
"vagy ha van, akkor ilyen laza pártízezer havonta, na annyi nincs és nem is lesz mostanában, nehéz időszakban vagyunk"
Ilyen körülmények mellett inkább el kéne engedi ezt a kripto opciókkal való üzérdekést...
#1 Külön leírom neked is: csak demó számlán, hogy lássam, milyen. Gyakorlaton keresztül, az adódó problémáimra megoldást keresve fogok tudni eligazodni, a klasszikus elméletezés-kipróbálás nekem fordított világ nagyon. Abból, hogy nincs havi 30k demókat vallatni se meg ugye kockára tenni se, nem csinálok gondot: a magam útján tanulásra keresek elérhetőbb alternatívát az általam eddig felleltekhez képest.
#2: Ha 1-nek írod, köszi, ha nekem, akkor összesen ennyi a szándék, igen.
"Kripto CFD kereskedést hol/hogyan lehet tét nélkül "gyakorolni" anélkül, tényleg nulla költséggel?"
Nézz rá a tradingview.com-ra. Ott vannak kripto árfolyamok. Lehet lejátszani a múltat és közben adni-venni. Vagy scriptet írni.
Évekkel ezelőtt az ingyenes verzió 15 percenként kidobott. Aztán előfizettem. Aztán hagytam az előfizetést lejárni. Most nem dob ki és megjegyzi amit csinálok.
De hogy azzal, aki most kezd az ingyenes használattal, mi a helyzet, azt nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!