Az EON - MVM atallas masoknak sem ment siman?
Kuldtek egy szamlat, de az oraallas tavaly decemberi es arra tettek ra 450 mwh fogyasztas, holott 160-180 szokott lenni havonta
Raadasul valami 9000 Ft tulfizetest is elszamoltak, holott nincs tulfizetes a villanyszamlamon, de igy is a szokasos 6-7 ezer helyett 13 ezer ft lett a villanyszamla
A gond ott van, hogy az eON-nál hónap közepén volt a mérőállás rögzítés és a zárás, míg MVM-nél hónap elején, szóval most kb mindenkinek kiszámláztak másfél havi villanyt.
A túlfizetés meg szerintem abból volt, hogy lezárták az eON-os számlákat és a mérőállás alapján év közben többet fizettél be, mint a valós, pl mert éves szinten benne vagy a kedvezményes sávban, csak egy-egy hónapban nem voltál.
Egyébként örülj, hogy csak ennyi a probléma, másnál sokkal nagyobb gondok is vannak, látszik, hogy egy Lölöke-féle állami cég, ahol az informatikai rendszer a béka sejhaja alatt van. Nevetséges, hogy pl. az appon nem lehet kamerával diktálni a mérőállást, eON-nál meg lehetett.
Egyébként vicces, amit írtál: 450 miliwattóra? :D
Megjott a modositas, az uj szamla 43 ezer forint lett
A k.va anyjukat, raadasul le sem tudom tolteni a szamlat, mert hibat ir ki, csak az osszeget latom
Nekem most 23 ezer lett a számla. Mivel ez másfél hónap és mivel júliusban az iszonyatos hőség miatt 2 hétig szinte folyamatosan ment a klíma, ez így nem is sok.
Az viszont vicces, hogy az E-on esetében 15.-én megadtam a mérőállást, 18.-a körül elkészült a számla és következő hónap 8.-a volt a fizetési határidő. Most meg? 6.-án adtam meg a mérőállást, ma készült el a számla (persze értesítés nem jött) és 28.-a a határidő.
Az MVM-ben dolgozok. Nagyon nagy fennakadások vannak most. Ha baj van, akkor be kell menni személyesen. Bár kilométeres sorok vannak napi szinten.
(Én nem ügyintéző vagyok, szóval konkrét kérdésekre nem tudok válaszolni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!