Albérlet mellett mennyi pénzt tudtok havonta félrerakni?
Figyelt kérdés
aug. 1. 11:51
2/12 anonim válasza:
1,7 millió volt júliusban, júniusban 1 millió (ott 0,9 misit elvitt egy nyaralás). Leggyakrabban 1 millió körül jön ki.
3/12 anonim válasza:
Mivel nem írtál semmi konkrétumot, kb annyit lehet válaszolni, hogy bevétel - kiadás
4/12 A kérdező kommentje:
Nyilván arra voltam kíváncsi hogy ha kifizetitek az albérletet, esztek,isztok. Akkor hónap végén mennyit tudtok félrerakni.
aug. 1. 12:08
6/12 anonim válasza:
#1 vagyok, megkérnék mindenkit, hogy ne pontozzon le, csak mert többet teszek félre nála. Köszönöm!
8/12 anonim válasza:
2.5 millió bevétel havonta, kiadások albérlettel együtt kb 750 ezer.
Kb 1.5 milliót takarítunk meg havonta.
9/12 anonim válasza:
Ha albérletben lennék, akkor le is kéne vennem az utazási igényeimből és csak úgy tudnék keveset spórolni legfeljebb.
35/F
10/12 anonim válasza:
Nem mintha számítana sokat, de nem értem miért lett néhány válasz nagyon lepontozva.
Csak azért mert nagyon összeget takarítunk meg havonta mint a nagy átlag?
👏🏻 👏🏻 👏🏻
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!