Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mikor lesz szerintetek 185Ft...

Mikor lesz szerintetek 185Ft alatt egy USA dollár?

Figyelt kérdés
2010. nov. 1. 15:28
 1/6 anonim ***** válasza:

Remélem semmikor.

Arra várok, hogy visszamenjen 200 fölé, hogy átválthassam forintra :P

2010. nov. 1. 15:40
 2/6 anonim ***** válasza:
Én sem szeretném,ha még lemenne. De ez nem is valószínű. Sőt,lehet hogy nem sokára még jobban felmegy.
2010. nov. 1. 15:49
 3/6 A kérdező kommentje:
Na igen. De ha visszamegy 185alá akkor megint vehetsz sok dollárt, utána megvárod hogy felmenjen 200felé. Kérdés, hogy mikor lesz az? (vagy szólunk ismét pár Fideszesnek, hogy hirdessék ki, hogy "csődközeli helyzet van")
2010. nov. 1. 15:50
 4/6 anonim ***** válasza:

Én nem szoktam venni dollárt, mert olyan sokat úgyse tudnék venni, hogy valami értékelhető hasznom is legyen belőle (a dupla átváltás díja miatt elbukom azt, amit az árfolyamváltozáson keresnék).

Viszont szoktak nekem dollárban fizetni, most is van párszáz, amit még nem váltottam át. Ráér. A dollár hagyományos menekülő valuta, akárcsak a frank, előbb utóbb vissza fog menni.

2010. nov. 1. 16:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha most tényleg némi trendforduló látszik az EUR:USD árfolyamban, akkor fél éven belül meglehet.. Persze függ a forinttól is, az meg az utóbbi időben meglehetősen kiszámíthatatlan. Pont mint a politikánk.
2010. nov. 1. 17:00
 6/6 A kérdező kommentje:

2010-11-01. 12:50

Erősödött a forint dél körül

Reggelhez képest erősödött a forint hétfőn dél körül az euróhoz, a dollárhoz és a svájci frankhoz viszonyítva a nemzetközi bankközi devizapiacon.

Egy euró 270,52 forinton állt háromnegyed 12-kor a reggeli 271,06 forint, és a péntek esti 271,27 forint után. A svájci frank 196,33 forintra csökkent a hétfő reggeli 197,08 forintról, és a péntek esti 198,23 forintról. A dollárt 193,69 forinton jegyezték a reggeli 193,79 forint, és a péntek esti 195,03 forint után.

2010. nov. 1. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!