Üdv mindenkinek! Vaterán megnyertem liciten egy terméket. Az eladónak maximális értékelése van de nem jelentkezik. Ilyenkor mi a teendő?
Figyelt kérdés
Már közel egy hete hogy megnyertem a terméket, de nem jelentkezik az eladó, emailre nem reagál. Egy bizonyosd idő után elálhatok a vásárlástól?júl. 26. 10:44
1/7 anonim válasza:
NYár van, lehet nyaral épp.
Fel is hívhatod telefonon.
Írhatsz üzenetet a vaterán valamelyik másik termékéhez.
2/7 anonim válasza:
Nekem úgy van beállítva, hogy a vevő az automatikus e-mail-ben minden információt megtalál a fizetéssel, szállítással kapcsolatban.
Lehet, hogy az eladó akadályoztatva van, pl.: beteg vagy nyaral.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat. Igen egyébként gondoltam én is, hogy esetleg nyaral.
júl. 26. 11:58
4/7 anonim válasza:
Az szép lenne ha feltesz egy terméket és elmegy nyaralni úgy hogy az emailjeit meg se nézi.
Egy hét az baromi sok,a józan ész azt diktálja elálhatsz,szabályzat nem tudom mit mond.
Mondjuk mindig elálhatsz max van aki nem értékeli ezt annyira,de ez már alapos indok
5/7 anonim válasza:
Én vevőként sosem vártam arra, hogy az eladó keressen meg, rögtön írtam neki, amint megkaptam az adatait.
6/7 A kérdező kommentje:
Írtam neki emailt! Ráadásul ettől az eladótól vásároltam már régebben, soha semmi gond nem volt, sok terméke van fent, szinte mind licites. Még saját webshopja is van
júl. 26. 13:08
7/7 A kérdező kommentje:
Közben egy másik licitjét is megnyertem. Küldtem még egy emailt, de semmi válasz :)
júl. 29. 19:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!