GLS futár (Jófogás háztól-házig) tud-e visszaadni, vagy lehet-e nála kártyával fizetni?
Figyelt kérdés
júl. 22. 13:55
2/11 anonim válasza:
GLS-nél mindig van terminál, tudsz fizetni kártyával. Ahol nem mindig tudsz, az pl az MPL.
3/11 anonim válasza:
Muszáj neki, hisz törvény kötelezi mindkettőre.
4/11 anonim válasza:
Semmi nem kötelezi a futárszolgálatot arra, hogy lehessen a futárnál kártyával fizetni! Szerencsére a normális futárszolgálatoknál lehet.
6/11 anonim válasza:
A jófogásos csomagokat mindig lehet kártyával is. Az igaz hogy a glsnél mindig van terminál de sajnos a külföldről érkező csomagok többségét csak kpval lehet fizetni mert úgy adta fel a cég. Általában ezt a honlapon fel is tüntetik illetve ha csomagponton adnak fel egy csomagot azt is csak kpval lehet fizetni a GLSnél.
7/11 anonim válasza:
Én sokszor rendeltem már GLS-el, nem egyszer külföldről (legutóbb is Csehországból) jött, de mindig tudtam kártyával fizetni.
8/11 anonim válasza:
Én meg a GLSnél dolgozom és majdnem minden nap van olyan csomag amit nem lehet kártyával csak kp
9/11 anonim válasza:
Akkor az gondolom nem a GLS-től függ, hanem attól, hogy a feladó webshop mennyire csicska.
10/11 anonim válasza:
Igen a szerződéstől függ a kp kezelés a legolcsóbb így tudnak kis forgalmú cégek olcsóbban szállítani. De pl a gumikat is nagyrészt csak kpval lehet fizetni. És mikor ezt nem tudják az emberek minket mondanak el minden sz@rnak pedíg erről meg sok minden másról nem a futár tehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!