Mit kezdenétek 50 millió ft-tal?
Figyelt kérdés
júl. 21. 11:31
11/34 anonim válasza:
Mindig vannak ingatlanok és befektetési lehetőségek, amiket nézegetek...:)
Szóval megvan a helye.
12/34 A kérdező kommentje:
Én adok rá a garanciát neked kérdés hogy mit adsz érte...
júl. 21. 17:32
13/34 anonim válasza:
Tán csak nem azonos ez 1. válaszoló a kérdés kiirójával? 😂
14/34 A kérdező kommentje:
Nem nem azonos
júl. 21. 17:55
15/34 anonim válasza:
Akkor mire is szeretnél garanciát adni?
16/34 A kérdező kommentje:
Arra amire kértél csak tudod mire kértél
júl. 21. 18:19
17/34 anonim válasza:
Én nem kértem semmire. És tőled sem kért senki. Az 1-es válaszolótól kértek (Aki ugye nem te vagy…). Vagyis inkább csak érdeklődtek a garancia létéről.
18/34 anonim válasza:
1-es vagyok, nem vállalom semennyiért mert az törvénytelen lenne, hisz a betétgyűjtés, a befektetési szolgáltatás mind MNB engedélyhez kötött.
Az meg hogy garanciát vársz el… egy vicc. 😅 Javaslom valamelyik bank lakossági osztályát ahol eladnak neked “tőkegarantált befektetési jegy” néven állampapírt jó drágán.
19/34 anonim válasza:
Kérdező, a hatos kommentedre itt a válasz, az első válaszban: https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__banki-ugy..
Itt a többi válaszban csak trollkodszk ezzel a témával kapcsolatban.
20/34 anonim válasza:
7-es vagyok, magas kockazatu, magas nyeresegpotencialu strategia. Magadnak kell kikaparni a gesztenyet. Senki nem fog szamlakezelest vallalni neked, aki rud kereskedni es stabilan nyereseges. Aki nem, az gondolkodas nelkul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!