CCC webshopja kártyás fizetés választásakor miért kéri el/menti el a kártyaadatokat?
Még csak a termék van a kosárban, kiválasztva a csomagpont, be kell jelölni a kártyás fizetést és már ott elvárja az oldal a kártyaadatok beírását.
A fizetés még messze van innen.
"CCC webshopja kártyás fizetés választásakor miért kéri el/menti el a kártyaadatokat?"
Feltehetően azért, mert léteznek olyan emberek, akik hajlandóak egy webshop-ban megadni a kártyaadataikat. Normális helyek egy biztonságos banki felületre irányítanak.
Direkt megnéztem. Őszintén, nem marhára mindegy, hogy a "Tovább" gomb előtt ,vagy utána adod meg a kártya adataidat? :D
Tehát neked az a bajod, hogy előbb adsz meg kártya adatot, mint szállítási címet. Valóban kissé furcsa, de ez számít?
A fizetés még messze van innen? Igen? Mennyire? Egy "tovább" gombnyival lenne messzebb és másfél perccel.
Jogos hogy a kérdezőnek nem teszik az oldal eljárása. És ha később meggondolja magát és eláll a vételtől? Akkor feleslegesen ad át egy bizalmas adatot. A fizetés akkor lenne időszerű, ha már minden tisztázódott.
De én inkább más fizetési módot választanék, és nem adnám meg a kártyaadataimat egy üzletnek. Ki tudja, hogy milyen védelemmel rendelkezik. Ha nem irányít át banki felületre, akkor inkább PayPal vagy utólagos fizetés.
Itt az a "gond", hogy nem így kéne működnie. És valóban meggondoltam magam, végül nem vásároltam. Viszont be kellett írni az adatokat előtte.
Más webshopon átírányítanak egy banki felületre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!