Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » CCC webshopja kártyás fizetés...

CCC webshopja kártyás fizetés választásakor miért kéri el/menti el a kártyaadatokat?

Figyelt kérdés

Még csak a termék van a kosárban, kiválasztva a csomagpont, be kell jelölni a kártyás fizetést és már ott elvárja az oldal a kártyaadatok beírását.

A fizetés még messze van innen.

júl. 20. 14:20
 1/7 krwkco ***** válasza:
0%

"CCC webshopja kártyás fizetés választásakor miért kéri el/menti el a kártyaadatokat?"

Feltehetően azért, mert léteznek olyan emberek, akik hajlandóak egy webshop-ban megadni a kártyaadataikat. Normális helyek egy biztonságos banki felületre irányítanak.

júl. 20. 14:59
 2/7 A kérdező kommentje:
Enélkül nem lehet továbbmenni, nem üzemel az a gomb.
júl. 20. 16:22
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
De ha kártyával akarsz vásárolni, akkor miért probléma, hogy meg kell adni a kártyaadatokat?
júl. 20. 19:24
 4/7 anonim ***** válasza:

Direkt megnéztem. Őszintén, nem marhára mindegy, hogy a "Tovább" gomb előtt ,vagy utána adod meg a kártya adataidat? :D

Tehát neked az a bajod, hogy előbb adsz meg kártya adatot, mint szállítási címet. Valóban kissé furcsa, de ez számít?

A fizetés még messze van innen? Igen? Mennyire? Egy "tovább" gombnyival lenne messzebb és másfél perccel.

júl. 21. 23:08
 5/7 krwkco ***** válasza:

Jogos hogy a kérdezőnek nem teszik az oldal eljárása. És ha később meggondolja magát és eláll a vételtől? Akkor feleslegesen ad át egy bizalmas adatot. A fizetés akkor lenne időszerű, ha már minden tisztázódott.

De én inkább más fizetési módot választanék, és nem adnám meg a kártyaadataimat egy üzletnek. Ki tudja, hogy milyen védelemmel rendelkezik. Ha nem irányít át banki felületre, akkor inkább PayPal vagy utólagos fizetés.

júl. 22. 16:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Azért egy CCC-t nem kell félteni szerintem...
júl. 22. 21:50
 7/7 A kérdező kommentje:

Itt az a "gond", hogy nem így kéne működnie. És valóban meggondoltam magam, végül nem vásároltam. Viszont be kellett írni az adatokat előtte.

Más webshopon átírányítanak egy banki felületre.

aug. 10. 20:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!