Miért nem beszél senki arról hogy minden k*rva drága?
Figyelt kérdés
így-úgy követem a közéletet, van szó tűntetésről, van mindenféle dráma, de arról szó sem esik hogy lassan semmit nem ér a pénz Magyarországon. komolyan mintha ez senkit nem érintene. Lassan úgy érzem magam mint egy öregasszony a buszon, nem hiszem el hogy ilyen árak vannak. Én nem is értem hogy aki egyedül él és mondjuk még egy albit is fizet, az hogy jön ki hó végén. Csak így hozzászoktunk ahhoz, hogy az ország nagy hányada éhbérért dolgozik?júl. 20. 09:47
11/15 anonim válasza:
Nyugati árak, balkáni fizetéssel. Ez a probléma.
12/15 anonim válasza:
Sok a sarc, három évtizednyi fejlődési lehetőség pedig csak a mindenkori felső körök holdudvarának és a nagyon élelmes, elvtelen senkiháziaknak adatott meg, de nekik kőkeményen. Nincs ez másképp világszinten se, de azért normálisabb helyeken nem ennyire felülreprezentáltak a lábon lőtt csóró rétegek. Nézegessétek: [link] Belemegy vagy félóra, de nem árt néha újracsinálni, segít felfogni az arányokat jobban.
13/15 Senior Séf válasza:
Minden csoda 3 napig tart. (Kivéve engem!) 2010 óta pedig folyamatosan ez a sláger.
14/15 anonim válasza:
Üdv a kapitalizmusban. Kereslet/kínálat, ameddig az emberek nem fogják jelentősen visszafogni az igényeiket addig a dolgok drágulni fognak, mármint az élelmiszereknél. Az éhbér is azért van, mert van aki annyiért is elvállalja, ha senki se vállalná el akkor kénytelen lenne emelni és persze hozhat be mongolokat meg ukránokat, de a vendégmunkások behozatala se olyan olcsó mulatság.
15/15 anonim válasza:
#14 Gondolom nem szakmád, csak konyítod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!