1/4 anonim válasza:
Ez erősen függ attól, hogy milyen használt holmikra gondolsz konkrétan.
Mert pl. régiségeket leginkább a Vaterán, gyerekruhákat inkább Facebookon, Marketplace-en és tematikus baba-mama csoportokban, könyveket, zenei anyagokat szintén a Vaterán stb.
3/4 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne, mivel a szokásos közismert oldalak átmentek lehúzósba meg bullshitbe, a "közösségi" is tele van kamuval!
Már azon is agyaltam mint amit a Szerbeknél láttam!
Ott egyszerűen hétvégente a falvak szélén kiállnak vele és egy pokrócra kipakolnak az árokpartra tizen tizenöten!
Akit érdekel valami megáll és végigjárja.
4/4 TNiki válasza:
Évek óta híve vagyok a Vaterának, hiába próbáltam ki sok felületet, erősen és stabilan kitartok mellette. Szóval nyugodt szívvel ajánlom neked. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!