Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha 2018ban kölcsönkaptam...

Ha 2018ban kölcsönkaptam 115ezret kamatmentesen, akkor most miért várják el, hogy többet fizessek vissza?

Figyelt kérdés
Rokon adott kölcsön, és sajnos csak most lett volna alkalmam visszafizetni, de megsértődött és el sem fogadja. Arról volt szó hogy ugyanennyit fizetek majd vissza, erre most elvárja hogy többet adjak, mert azóta gyengült a pénz. Mégis mennyire gondolhatott, hogy majd a dupláját fizetem mint a banknak??

júl. 15. 00:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező eltűnt. Biztos erősen gondolkodik a 100%-ban egyforma válaszokon. Nem is értem hogy fordult meg a kis fejében, hogy 6 év múlva ugyanannyit ad meg.

A kölcsön visszafizetés határidejet nem véletlenül nem írta meg. Az nyilván nem 2024 volt.

Kérdező, tök magadtól kellett volna felajanlani, hogy bocs, hogy csak most tudom megadni, teszek még rá 50 ezret. És köszönöm hogy vártál eddig.

De van aki annyira rosszul van nevelve, hogy fogalma sincs arról, mi a becsület.

Ettől a családtagtol tuti nem lesz több kölcsön.

júl. 15. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!