Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Más sem tud létrehozni persely...

Más sem tud létrehozni perselyt OTP alkalmazásban?

Figyelt kérdés
Szerettem volna perselyt nyitni az alkalmazásban, de napok óta azt írja ki, hogy technikai okok miatt nem lehetséges. Párom azonban gond nélkül létre tudja hozni (neki már van korábbi, nekem ez lenne az első). Nálam van a probléma vagy másnál sem működik?

júl. 13. 22:31
 1/5 anonim ***** válasza:
81%
Mire jó ez a persely? Milyen előnnyel jár?
júl. 13. 22:43
 2/5 anonim ***** válasza:
81%
Nincs igazából előnye. Olyan embereknek ajánlott, akiknek jobb ha a valós vagyonából X mennyiség el van rejtve. Mint egy eldugott persely, amiben gyűjtöd a pénzed valamire. Az a kis spórolt összeged amit semmire nem akarsz költeni, csak ha a megfelelő idő jön rá.
júl. 13. 23:49
 3/5 anonim ***** válasza:
70%
#1 Semmire nem jó, mert nem kamatozik. Csak túl sok az olyan ember, aki nem tud bánni a pénzzel és addig költi, amíg van. Nekik kell az ilyen óvodás módszer.
júl. 14. 06:34
 4/5 A kérdező kommentje:
Számomra könnyebb lenne, ha látnám mennyivel tudok gazdálkodni, miután félretettem azt, amit egy bizonyos célra szeretnék költeni. Biztosan vannak olyanok is, akik nem tudnak bánni a pénzzel, és ezért használják, de kérlek, ne általánosíts.
júl. 14. 09:13
 5/5 anonim ***** válasza:
62%
Azzal nincs baj, ha előre félre teszed a megtakarítást, de akkor ne ilyen dedós módszert használj, hanem legalább vegyél belőle állampapírt, ami kamatozik is.
júl. 14. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!