Ingyenes az elhagyott személyi?
Figyelt kérdés
Ma kapta meg a fiam és szerencsésen ma el is hagyta. Ilyenkor is ingyenes, hogy aznap el is hagyta?2024. júl. 8. 21:47
2/7 anonim válasza:
Igen, azért mert elhagyta, nem kell fizetnie. Tehát, az elhagyás ingyenes.
Csak akkor kell fizetnie, ha újat szeretne csináltatni.
3/7 krwkco válasza:
2024-ben az elveszett személyi igazolvány pótlása is ingyenes.
4/7 A kérdező kommentje:
Akkor én gondoltam túl. Ma vette át a postástól és itthon elhagyta. Azt hittem ilyenkor ez gyanús eset, hogy másnap megy újat kérni.
2024. júl. 8. 23:19
5/7 anonim válasza:
"Akkor ingyenes a pótlás, ha ellopták tőle és tett feljelentést a rendőrségen, mert vinni kell hozzá a rendőrségi iratokat. Ilyenkor ingyenes, egyébként fizetni kell érte."
A BM honlapja szerint jelenleg minden esetben ingyenes már. Ha elvesztette, ha ellopták, ha adatváltozás történt, ha lejárt -> INGYENES!
6/7 anonim válasza:
Hogyhogy otthon hagyta el? A lakásban? Akkor csak meg kell keresni.
7/7 A kérdező kommentje:
Vannak kistesói. Lerakta a nyitott borítékot a konyhában. Este jutott eszébe, hogy elfelejtette elrakni. A boríték a földön volt már, de csak később a szobájában vette észre, hogy nincs benne a kártya. A kártyát megnézte, amikor hozta a postás, szóval nem volt már beleragasztva. Ő sajnos mindent elfelejt és elveszít. Nem meglepő, de kicsit fura már másnap újat kérni.
2024. júl. 9. 09:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!