Elrontott cím esetén odaadják azért a csomagot a postán?
Figyelt kérdés
Cégem címere küldettem a csomagot, mert ott mindig van aki átveszi.
De ez az idióta tekercselő szaki, már bocs a szóhasználatért, Babér utca helyett Béke utcába küldte a csomagot, pedig mikor elküldtem, akkor benne is volt a csomagban a céges,cim is, sőt SMS-ben is lebeszéltük a dolgot. Most derült ki,hogy kértem tőle csomagszámot, és feladóvenyről fotót. Az én nevem szerepel a csomagon, de cím teljesen más mint ahol lakom, tartok tőle,hogy visszaküldik, és csak újabb postázás után kapom meg.
Csomagkövetés szerint, sikertelen kézbesítés miatt, a postán vehető át.
júl. 3. 00:15
1/1 anonim válasza:
Tőlem személyit kértek csak el, azon meg nincsen lakcím. De ha a céges cím lett volna a csomagon, akkor is ugyanez lenne a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!