21/34 anonim válasza:
sokan munka mellett csináltak diplomát
22/34 anonim válasza:
Tehát összegezzük: nem értesz semmihez, nem akarsz tanulni, nem akarsz gyári melót, nem akarsz lentebb adni az igényeidből, de azért a nettó 400 kéne. Nos, akkor te menthetetlen vagy.
23/34 A kérdező kommentje:
400 ezer nem is sok!
júl. 1. 22:51
24/34 A kérdező kommentje:
Én biztos nem tudok elmenni munka mellett egyetemre
júl. 1. 22:51
25/34 anonim válasza:
Értettük az előző három alkalommal is, amikor írtad.
26/34 anonim válasza:
"Külfödön sokkal többet lehet keresni!" - piacképes végzettséggel, hasznos képességekkel, jó nyelvtudás(okk)al persze. Nyelvtudás nélkül, semmihez, még a betanított munkákhoz sem értve viszont nem. Aki a saját hazájában, a saját anyanyelvén nem képes legalább valami hasznosat tanulni, baráti/profitáló kapcsolatokat kialakítani, nem képes a pénzügyeit kezelni, szorgalmasan dolgozni, annak idegen nyelvi környezetben még kevésbé fog ez menni. Az, hogy magyar nyelvből, töriből te leérettségiztél, külföldön nem érdekel senkit, mint ahogy egy országspecifikus pénzügyi-számviteli végzettség sem releváns. Nyelveket nem beszélsz, tanulni nem akarsz, nem értesz semmihez, a gyári/betanított munka büdös - mégis ki alkalmazna téged külföldön és milyen munkakörben?
27/34 anonim válasza:
"400 ezer nem is sok!"
Betanított, nulla hozzáadott értékű munkáért sok!
"Én biztos nem tudok elmenni munka mellett egyetemre"
Akkor maradj a mocsárban! Sokan megcsinálták. Én is. Nem könnyű, de levelezőn meg lehet csinálni munka mellett. Sőt, egyik szaktársam még le is babázott közben.
Nem fog a sült galamb a szádba repülni. Ha boldogulni akarsz, előre akarsz jutni, azért tenned kell. Az pedig nem megy úgy, ha csak ülsz a babérjaidon és nem mozdulsz egy tapodtat sem a komfortzónádból.
28/34 A kérdező kommentje:
Na ti fotel huszárok itt ne osszátok az észt, kíváncsi lennék mit értetek el az életben?! Jöhettek nekem itt azzal, hogy ti bruttó 1,5 milliót kerestek, mert nem fogom elhinni, hát persze... Akkor nem itt lennétek, szerintem még nyomorultabb életetek van,mint nekem, vagy esetleg anyuci,apuci eltart titeket!
júl. 2. 09:36
29/34 anonim válasza:
Tipikus. Saját boldogulásodért nem vagy hajlandó tenni, inkább hazugnak nevezel mindenkit, aki többre vitte, mint te. Nyilván aki ide ír, mindenki csóró és senki nem keres jól. Meghagylak ebben a hitben.
30/34 anonim válasza:
:) :) :) :) :)
irány a gyár tesa, várnak a csavarok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!