Miért nem kapom meg a Temus rendelésemet? De több ismerősöm sem kapta meg. Megállt a vámkezelésnél.
A Temu nem egy megbízható hely. Sokuknak nem jött meg a csomaguk. Lehet nem is fog.
Vigyázni kell, mert felhasználhatják az adataidat is!
Én nem rendeltem onnan és nem is fogok, de ez ate dolgod.
Érdekes állítások ezek.
Mindenki azzal jön hogy jaj ellopják adatokat, nem jönnek meg termékek.
Nekem eddig minden termék megjött határidő előtt, rendelés első percétől nyomon tudod követni merre jár, és egyből látod a nyomonkövetési számot a magyar futárszolgálattól is mivel egyből regisztrálják a csomagot ott is.
Sok embernek rengeteget késik a temu rendelés az való igaz azonban ez a Packeta miatt van mivel olyan kis futárszolgálat volt eddig hogy nem készültek fel ennyi kiszállításra, azonban dpd, mpl minden más időben kiviszi a csomagokat. A packeta dolgaihoz nincs köze a temunak.
Plusz semmilyen bizonyíték sincs arról hogy a temu lopna adatot, meg ezek a megadott infók nem szolgálnak különösebb újdonsággal, neved, címed. Annyira nem nagy dolog. Fizetési adatokhoz egyáltalán nem férnek hozzá mivel Google Payen történik a fizetés. Ilyen erővel lehetne mondani hogy az emag.hu meg a többi is lelopja az adataidat, mivel hiába nagy cég az emag, náluk is kisebb noname román-szlovák vállalkozások vannak akik simán lophatják az adataid amit megkapnak az emagtol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!