Megeri kulfoldrol vasarolni olcsobban sampont, tusfurdot, dezodorokat es Magyarorszagon eladni?
Figyelt kérdés
Nemetorszagban dolgozom noverkent efy korhazban. Arra gondotam, hogy itt Nemrtben vasarolnek tisztalkodasi szereket es Magyarorszagon eladnam a piacon.
De szoktam kapni is ajandekba rengeteg ilyen dolgokat, nincs ra szuksegem. Vettem es kaptam is, sok felhalmazoditt ezekbol.
Szerintetek jo otlet eladni?
jún. 24. 09:46
1/6 anonim válasza:
Elég meglepő lenne, ha Németországban olcsóbban tudnád megvenni, mint amennyiért itt el tudnád adni.
2/6 anonim válasza:
Nem a piacon veszik az emberek ezeket, hanem a boltban. Én biztosan nem vergődnék ezzel.
3/6 anonim válasza:
Nem hozhatsz Magyarországon forgalomba olyan termékeket, amelyek nem rendelkeznek magyarországi engedélyekkel.
4/6 anonim válasza:
Törvényesen nem működhet. Egyrészt a már említett engedélyek miatt, másrészt üzleti tevékenység, ami után minimum adóznod kell.
5/6 A kérdező kommentje:
Akkor tovabb ajandekozom. Ugy is van kinek adni belole.
jún. 24. 11:19
6/6 BeefEater válasza:
Az EU-nak köszönhetően az engedélyezés-része valószínű nem megugorhatatlan (vagy talán el is kerülhető legálisan). Nyereséget viszont nem fogsz vele termelni az biztos (mondom ezt úgy, hogy legutóbb pont Németországból rendeltem sampont magamnak). Jelentősen olcsóbbnak kell lenned, hogy megérje valakinek ezzel külön foglalkoznia. Valószínű már alapból nincs akkora árkülönbség és a te árrésed még nem is számoltuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!