Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Adtatok már kölcsönt es nem...

Adtatok már kölcsönt es nem adták vissza? Meddig kérdeztétek hogy mikor adja vissza/meddig jártatok a pénzetek után?

Figyelt kérdés

2024. jún. 17. 19:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én is adtam már kölcsön 25.000 forintot barátnőmnek,a mai napig nem kaptam vissza de utána még tudott szólni hogy segítsek neki. Volt olyan is amikor nekem kellett segítség ha kaptam és egy napot csúsztam vele már többet adtam vissza mint amennyit kértem. Most segítségre lenne szükségem de senki nem tud segíteni, de én úgy vagyok vele hogy az ilyenek miatt nem segít senki a normális embereknek akik viszont vissza fizetnék.
dec. 10. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!