Tippmixnél mit takar az 5/7 kombinációs szelvény?
Adott egy fogadásom 7 meccsre, 500 forintos tettél.
Azt értem hogy egyszeri kötéssel (7x) mindegyik meccsre külön játszik az 500 forintom, tehát 7x500ft és itt mindegyik meccsem oddsa az 500 forinttal szorzódik.
A 7x kötésben csak akkor nyerek ha mindegyik meccs bejön, és akkor az oddsok összegével szorzódik az 500 forintom.
Amit nem értek, hogy pl egy 5/7 kombinációs kötésben 17 ezer körüli összeget fizetnék, de a nyeremény is 110 ezer körül van (1,3-2 oddsú meccsek). Azt értem hogy itt akkor is nyerek ha 2 meccset buktam, de az a kérdésem hogy mennyit nyernék csak az 5 meccsből, illetve miért nyerek többet ha az 5/7-et eltalálom teljesen mint a sima 7/7 kötésben?
5/7 azt jelenti, mintha a 7 mecsből minden lehetséges módon kiválasztanál 5 meccset.
Azaz 21db 5-ös szelvényt töltenél ki.
Ha telitalálatod van, akkor mind a 21 szelvényen eltalálod mind az 5-öt.
Ezért lsz nagyobb anyeremény, mint egyetlen 7-es szelvénnyel.
Nyilvan nem lesz nagyobb mert ha az ossztetet feltenne a sima 7es kombira joval kevesebbet nyerne.
Ha egyszeri kotessel jatszik a kerdezo, tehat 7x500, akkor minden tet kulon lesz kezelve.
Ha az egyik a svajc gyozelem volt akkor azt kifizetik. Ha a masodik meg mondjuk a dan gyozelem volt akkor az vesztes. De fuggetlen az elsotol. Ha a harmadik az angol meccs, akkor a nyertes odds es a tet szorzata lesz a nyeremeny.
Az 5/7 meg az amit mondott az elso. 21db 5os kotesed lesz.
Ha pont 5jon be akkor egy nyertes szelvenyed lesz. Ha 6 akkor meg 6, mert 6 nyertes meccsnel 6 olyan kombinacio lesz amiben csak a nyertes meccsek vannak benne. Ha minden jon akkor meg 21.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!