Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy lehet megszüntetni ,...

Hogy lehet megszüntetni , esetleg visszakapni pénzt weboldalról ami vonogat lefele?

Figyelt kérdés

Nagymamám mióta elment a papa kicsit unatkozik es telón akar filmezni, de sikerűlt átverniük,és felregisztrált 2 oldara ahonnan nem lehet leiratkozni ><.

Mondtam neki hogy semmi kártya adatot ne addjon meg dehát na. Megakart nézni valamit, de amikor elindította a filmet, akkor kiírta az oldal hogy fizessen feliratlozást és nézheti.. erre kifizette. 2x is. A filmet nem látta de mondta ,hogy 2 idegen oldal 20 ezreket von le tőle.

Mobdanom se kell kisebb idegösszeomlás után irtam emailt a 2 oldalnak hogy töröljék a feliratkozást. Persze a penzt nem voltak hajlandóak visszaadni. Elkönyveltük ,hogy oké. Bukta. Meg 1 ilyen ne legyen.

Erre a tegnapi nap folyamán ismét vonta tőle pedig elvileg töröltettem neki a feliratkozását.

Mit lehet csinalni ezzel? Valakinek tapasztalat?

Még a banknál próbálkozok majd csak pont hétvégére derűlt ki és semmit nem tudok ezzel kezdeni jelenleg ><

( adtunk a mamának filmnézős oldalt amit én fizetek , de azon állítólag nem volt fent a film amit szeretett volna )

Persze nem haragszok rá, mert idős embert nyilván könnyű becsapni interneten🙄..sajnos.)

jún. 15. 08:58
 1/4 anonim ***** válasza:

Beléptek a netbankba és letiltjátok a bankkártyáját.

Vagy felhívjátok a bank visszaéléssel kapcsolatos vonalát 24*7 hívható és azon keresztül tiltatjátok le a kártyáját.

Pénzre meg keresztet vethettek, mert nem fogjátok viszont látni.

Az adott oldalon meg kell el kell olvasni az szerződési feltételeket/aszf-et, ha van. Abból kiderül ki működteti az oldalt.

Digitális tartalom esetében nincs elállási jogotok.

jún. 15. 10:40
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Rendőrségi feljelentés majd bankkártya letiltás és új igénylése. Mamikát meg helyeztessétek gobdnokság alá ha ennyire gyöp.
jún. 15. 10:51
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Le kell tiltani a kártyát. Pénzt visszakapni nem fogtok.
jún. 15. 11:10
 4/4 A kérdező kommentje:

#2 bocsi de talán nem kéne más családját főleg nem időseket gyöpnek hívni..

Szerintem a te nagyanyád sem lesz a toppon 86 évesen.

Az hogy bedőlt egy ilyen f*sz oldalnak az egyaltalán nem azt jelzi hogy "gyöp" lenne hanem egyszerűen idős..nem ismeri úgy a technológiát. Nem ismeri úgy az átveréseket. A weboldalakat.

Te talán a kedves anyukádat bedugnád egy otthonba ha 1x elront valamit hmm?

Mellőzzük ezeket.

#1 Hát sajnos még magát az oldalt is alig lehet megtalálni. Szoval elolvasni hogy mizu, eselyem sincsen. A baj nem is az hogy 1x levonta. Lett belőle tanulva. Irtam emailt. Megszünt a feliratkozás és csokolom hanem fogja ,azt vonogatja tovább. De ha nekem megszűnt a tagságom ,akkor hova vonogat? Szóval ezért érdekelt hogy lehet -e visszakapni a pénzt mert az elsőt ,még lenyeltem. DE a 2. At ahol már kérve lett a törlés ,naaa azt nem.

jún. 15. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!