Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Nyíregyháza belvárosban vagy...

Nyíregyháza belvárosban vagy a belváros közelében szombaton kb 17 órakor hol tudok még feladni Packeta csomagot?

Figyelt kérdés

jún. 15. 08:23
 1/5 elistvan ***** válasza:

Átvevőhely szerintem nincs nyitva akkor mát. Viszont Z-boxba 0-24-ben adhatsz fel.

pl:

Stadion utca 12 a Coopnál.

Szegfő utca 75 (A Nyír-plázával szemben a busz parkolóban.)

Széna téren a Mol kúton.

jún. 16. 10:06
 2/5 anonim ***** válasza:
ott feladni is lehet? Szegeden én csak olyat találtam, ahol csak kivenni lehet a csomagot. pont így jártam, hogy hétvégén akartam feladni, és egyszerűen nem értettem meg a harminc honlapról sem, hogy csak kivenni lehet, és tényleg el kell mennem nyitvatartási időben valami boltba, és csak ott tudok feladni. ez a foxhoz képest például óriási rugalmatlanság, és eddig csak azzal adtam fel.
júl. 17. 14:37
 3/5 elistvan ***** válasza:
Feladni is lehet csak az appban elő kell készíteni ki kell fizetni mindent és az appból csak a terminált nyitod a csomag feladása menüponttal. Mivel a packeta automatákon nincs kijelző. De ehhez a mutatványhoz blutooth és mobilnet szükséges.
júl. 18. 08:14
 4/5 anonim ***** válasza:
nekem a vásárló fizette a szállítást, nem volt mit fizetni, csak kaptam egy kódot, amit aztán a feladóponton meg kellett adnom. mondjuk, ez a bluetooth-mobilnet már elég röhejesen bonyolulttá teszi. hogyhogy még piacon van ez a cég?
júl. 18. 15:47
 5/5 elistvan ***** válasza:
Nem feltétlen, gondolom a tolvajok ellen van.
júl. 19. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!