Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ftmo nevű app, vagy oldal az...

Ftmo nevű app, vagy oldal az micsoda?

Figyelt kérdés
Ez milyen scam platform? Kamutőzsdeguruk hirdetésekben instánt ezt promózzák, hogy vegyük meg a képzéseiket és megtanítanak egyszerűen ezen az appon pénzt keresni. Tudom, scam, de kíváncsi vagyok hogy ez az oldal maga pontosan micsoda. Ahogy értelmezem, itt nem is igazi pénzzel kereskednek?
jún. 13. 20:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem app, s nem scam. Lényegében egy brókercég, ahol ha megfelelsz a feltételeiknek, akkor kapsz egy nagyobb számlát, amin kereskedhetsz, az általad elért profitból pedig meghatározott részesedést kapsz.
jún. 13. 22:48
 2/4 A kérdező kommentje:
És mondjuk elkezdhetem 10ezer forinttal? Vagy 100al?
jún. 13. 23:00
 3/4 A kérdező kommentje:
Na most olvasom az oldalukon. Nem igazi pénzzel megy a dolog. De akkor hogyan fizet ki? Vagy miből ha ez játékpénzes oldal?
jún. 13. 23:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Nézd meg a blackwraithfx.com ingyenes videóit, én is onnan tudtam meg, hogy működnek a founded cégek, mint az FTMO.
júl. 28. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!