Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha Foxpost automatába csomagot...

Ha Foxpost automatába csomagot adok fel, akkor meg kell címezni a feladott dobozt?

Figyelt kérdés
Jófogáson adtam el egy terméket. Az eladó Foxpost szállítással kérte. Én a Foxpost csomagautomatához kaptam egy kódot ezen kívül semmit. Az eladott terméket fel kell címezni vagy mehet az üres doboz az automatába? A futár honnan tudja honnan hova kell a terméket vinnie?
jún. 13. 10:30
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól tudom mikor a futár kiveszi a csomagot a gépből, akkor a gép kinyom neki egy cimkét, amin rajta van minden adat ami kell neki.
jún. 13. 10:33
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Címkét tesznek rá a kód alapján. Én rá szoktam írni a nevemet és a címzett nevét is, és a telefonszámokat. Ha leesik a címke, azok alapján kereshetnek és be tudnak azonosítani. (eddig még nem esett le)
jún. 13. 10:52
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell, de érdemes ráírni (saját adatok, név-email-telefon, címzett név-email-telefon-címautomata). Így bármilyen kavarodásnál, leesik a címke, rosszul címkéz a futár, elkavarodik a csomag, stb. beazonosítható marad.
jún. 13. 10:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Ahogy írják, érdemes ráírni. Velem egyszer előfordult, hogy mikor kivettem a csomagomat az automatából, volt a rekeszben még egy csomag. Felhívtam a rajta levő címzettet, így oda tudtam adni neki. Ki tudja, meddig kallódott volna ellenkező esetben a csomag.
jún. 13. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!