Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan küldhetem vissza a...

Hogyan küldhetem vissza a rendelésemet?

Figyelt kérdés

Egy kicsit hosszú lesz, de aki elolvassa, megköszönöm.

A minap rendeltem a H&M-ből egyetlen felsőt. Viszont sajnos több szempontból sem olyan, amilyet vártam, így szeretném vissza küldeni, amire ugye 30 napom van. Foxpost automatába rendeltem egyébként. Ugye a csomagban ott volt a visszaküldési űrlap, illetve egy címke, amit fel lehet ragasztani, a lépésekkel, hogyan tudom vissza küldeni foxposton keresztül a terméket: lépjek be a foxpost alkalmazásba, ott találok egy csomag vissza küldés menüpontot, arra nyomjak rá, stb. Kapok majd egy feladási kódot is, ami alapján fel kell adnom, rakjam be az automataba. Itt viszont azzal van a probléma, hogy a foxpost alkalmazáson belül már mindenre is nyomtam, nekem nincs ilyen menüpont, hogy csomag visszaküldés, ezáltal azt a folyamatot, ami le van írva, nem tudom végig csinálni. Utána olvastam, hogy akkor van e másik módja, aztán valami olyanra bukkantam, hogy ha én vissza csomagolom a rendelt terméket, és elmegyek egy foxpost automatához, ott elvileg (nem tudom, sosem figyeltem ezt) van egy olyan opció, hogy vissza küldés, és akkor ugyanazzal a kóddal vissza tudnám küldeni a felsőt, mint amelyikkel én át vettem.

Szóval akivel már történt ilyesmi, tudna nekem segíteni ebben?

Csatolom azt a matricát, amit kaptam a rendelésemhez, ezt a csomag külsejére fel kell ragasztani?

[link]

jún. 10. 08:19
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Ugy latom szovegertesi problemaid vannak. A matrica szerint ugyanis nem a foxpost alkalmazasban kell keresni a visszakuldes menupontot, hanem a foxpost.hu honlapon.

Remelem igy mar meg fogod talalni :)

jún. 10. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!