Ki okozta a legtöbb kárt a 21. században?
Figyelt kérdés
jún. 9. 15:17
1/11 anonim válasza:
Ha tippelnem kellene, akkor az az istenverte Andrew Wakefield, az oltások és autizmus kapcsolatáról írt hazugságaival. Milliók haláláért felelős közvetetten és akkor még nem említettük, hogy a többi összeesküvéses baromsághoz is jelentősen hozzájárult.
2/11 anonim válasza:
Egyesek szerint Putyin, másik szerint Orbán és a "furcsák" szerint meg Soros.
3/11 A kérdező kommentje:
Ez patkany beoltotta a Foldgolyot...
jún. 9. 15:35
5/11 Mojjo válasza:
@3: Legalább laposföldes nem vagy ezek szerint. Az is valami.
7/11 anonim válasza:
Szerintem Steve Jobs, Zuckerberg, Bill Gates, meg az összes techmilliárdos, akik rászabadították a világra a social médiát és kritikálatlanul mosták át az emberek agyát.
8/11 A kérdező kommentje:
@7
Az agymosást ismertem a kommunizmusból, de ezek sokkal ügyesebb banditák!
jún. 9. 19:19
9/11 readymix válasza:
4-es A 21. túl fog tenni még a 20.-on is.
10/11 anonim válasza:
@4 Azért fogalmaztam így, mert a 20. században még nem volt eredménye a tanulmányának, el kellett telnie vagy 15 évnek, mire egy rakás, biológiához semmit nem konyító idióta úgy döntött, hogy haljon bele szamárköhögésbe a gyereke meg covidba a nagymamája.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!