A szerencsejátekban mi számít pénzmosásnak?
A spinanga oldalon játszottam már többször, nyertem is.
Többször utaltam is ki.
Most 8 ezret raktam fel, 39 ezret nyertem.
20 ezret kiutaltam.
Most újra nyertem 74 ezret.
Lehet ebből problémám?
Miert jatszol ilyen noname cuaracoi liszenszu szar oldalakon? Ha mar kaszinozol, miert nem jarszol a teljesen szabalyzott, magyar engedellyel rendelkezo vegason, ahol adomentes minden nyeremeny es eleg szeles a jatekkinalat?
Ha bajod lesz ezzel a szar oldallal, akkor hova fogsz fordulni? A cuaracoi hatosaghoz?
A sportfogadasra nem ajanlanam a vegast vagy a prot, mert katasztrofa, de aki kaszinozik, sloton jatszik vagy rouletten annak a vegas tokeletes. Ha gondod lenne, van kihez fordulni, magyar az ugyfelszolgalat es teljesen adomentes minden nyeremeny.
"A spinanga oldalon játszottam már többször, nyertem is."
Mesélj még! 🤣
Ja, hogy ez itt most a beetetés hiszékenyeknek, hátha lesz egy-két balek, aki rajtad keresztül belép és kapsz utánuk 20-20 eurót. Úgy már értem, hogy "nyertél". Minden más kamu.
5-ös, sportfogadásra miért nem ajánlott a vegas meg a pro?
Milyen lehetőséget tudsz ajánlani sportfogadásra?
Azert mert nekem a bet365tel tul magasan van a lec.
De azert egyebkent jo, mert adomentes. A vegas appja eleg korrekt. De 3 4napos kifizetes nekem rohej. A pron 1munkanap max 2, de ugye hetvege, unnepnap nincs.
Mig egy unibeten, regebben beten 1 2ora alatt kiert a penzem skrillre. Onnan meg 1perc haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!