Rendeleskor véletlenül el írtam a telefon számom ez mennyire baj?
Figyelt kérdés
Minden más cím jó. Csak a telefon számot írtam el véletlenül. Írtam nekik email be hogy ha el küldök a csomagot akkor írjak át a telefonszámot de ezek nem hiszem hogy lássák majd a emailt.jún. 8. 11:07
1/6 anonim válasza:
* látják
Ha csak nem akarnak felhívni, akkor nincs jelentősége a telefonszámnak.
2/6 anonim válasza:
Akkor most leírom neked magyarul:
Rendeléskor véletlenül elírtam a telefonszámom, ez mennyire baj?
Minden más cím jó. Csak a telefonszámot írtam el véletlenül. Írtam nekik e-mailben, hogy ha elküldik a csomagot, akkor írjak át a telefonszámot, de ők nem hiszem, hogy látják majd az e-mailt.
4/6 A kérdező kommentje:
Szlovák vagyok örülök hogy tudok írni magyarul:D
jún. 8. 15:02
5/6 anonim válasza:
Itt mindenki szlovák, aki nem tud helyesen írni.
Lehetne már valaki bátor, és bedurranthatna egy filippínót mondjuk
6/6 SZTANN válasza:
Mivel a csomagküldő futára TELEFONON értesít, hogy pl. ma délben hozza a cuccot, ír sms-t és felhív (a futár e-mailt nem küld) - ha nem jó a számod, akkor nem tud értesíteni. Valószínűleg visszaviszi a rendelést. Legjobb a nyomkövető oldalon (ha van nekik) beírni a HELYESBÍTÉST, akkor talán másnap újra kiviszik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!