Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha temuról szeretnék rendelni...

Ha temuról szeretnék rendelni az lehet 1 hét is vagy akkár 2 hét is mire a futtár hàzhoz hozzá ?

Figyelt kérdés
Temuról néztem nyára rővidnadràgokat és pólokat , 35 ezerből kifèrne 4-5 nadràg és 6 poló ami szerintem megérné mint hogy plázai üzletekben ez sokkal tőbb lenne 60-70 ezer bíztos! A temu apban az áll 6-10 nap a kiszállítás , de hallótam már olyanról is hogy ez lehet 1 hónap is , de nem szeretnék várni heteket. De a temu websopja az kínában lenne hogy több napot vagy heteket kell várnom a kísszàlitásra ? Valaki rendelt már ruházati termèket és ha igen valóban több hét is lehet ?
jún. 6. 21:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem 4 x volt 2 hét kb, de a legutóbbi rendelésem 4 hét múlva ért ide tegnap. Tehát ez lutri.
jún. 6. 21:47
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen, àzsiàbol jön a termék szóval simàn 2-3 héttel szàmolj.
jún. 6. 22:23
 3/6 A kérdező kommentje:
Hát akkor hagyom , de akkor ezzel a temus termèkek mind kínában gyártsák vagy is mintha egy kínai üzletbe mennék be vagy piacra mondjuk Pesten a jozsefvárosi az a minőség a temus is ?
jún. 6. 22:58
 4/6 anonim ***** válasza:

Körülbelül.

De nyugi a plázàs fast fashion ruhaüzletekbe is sokszor azt a minőséget kapod meg csak márkafelàrral.

jún. 6. 23:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Ma rendeltem temun vizallo derekaljat. 6-12 napot ir. Szerintem az osszes termek ennyi ido alatt jon meg.Igen eredeti kinai a temu.
jún. 7. 01:44
 6/6 A kérdező kommentje:

És ez a 1700ft os visszatérítés mit uelent pontosan ? Mert valami olyat ír a temu alkalmazásban ha 1 hónapon belül nem jön meg amit rendelek akkor elengedik ezt a 1700ft ot ami a szállitási költség akkar lenni ? Mondjuk ha dpd hozza ki nem kell neki kifizetni a plusz 1700 at ?

Meg sok terméknél az van ilyen villám szimbólumalés mellete egy visszaszámláló óra , gondolom ez valami akció lehet de ha lejár ezbabszámláló akkor emelkedik annak a termék ára ?

Vagy ha pl egy pólot kinézek ott van hogy 2500ft és mellete villám szimbolum és a visszaszámláló idő , ezt ugye kosárbabrakom és ha hozza majd a futtár 2hét mulva mondjuk akkor én ezt a 2500 ft ot fogom fizetni vagy tőbbet ?

jún. 7. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!