Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Betanított munkából gyár vagy...

Betanított munkából gyár vagy vendéglátás?

Figyelt kérdés

Adómentes vagyok, jelenleg egy Burger Kingben dolgozom ahol nettó 410-470 között kapok. Ennek az az ára ,hogy soha nincs szinte szabad hétvégém 16-tól hajnal 1 vagy 2-ig bent szopok,néha 6 napozok egy héten néha 12 óra egy műszak.

Nézegetem Pesten a betanított gyári munkákat ilyen 300-350 nettót lehet keresni 2 műszakban hétfőtől péntekig fix beosztásban.

Szerintetek melyik éri meg jobban? Szeretnék beköltözni Pestre (szobát bérelni egy külső kerületbe).

2024. jún. 4. 15:10
 1/7 anonim ***** válasza:
86%
Pénz kell vagy idő?
2024. jún. 4. 15:27
 2/7 A kérdező kommentje:
mind 2 :(
2024. jún. 4. 15:41
 3/7 anonim ***** válasza:
87%
Akkor egy harmadik opciót kell választani.
2024. jún. 4. 15:43
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Gondolj bele mi van azokkal akiknek adó mentesség se jár.
2024. jún. 4. 16:26
 5/7 A kérdező kommentje:

4

azzal én nem vagyok előrébb

2024. jún. 4. 20:41
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Amiota a krumplit sutod vegigseggelhettel volna egy full stack fejleszto kepzest. Most ujabb 5 evig elmesz a sorra csavarozni, addigra mar contractorkent szamlazhatnal evi 80-100 ezer dodot. Nehogy elkezdj egy IT kepzest, meg a vegen lesz penzed!
2024. jún. 4. 21:19
 7/7 A kérdező kommentje:

6

Azért sütöm azt a rohadt krumplit ,hogy eltudjam kezdeni az egyetemet hidd el nem betanított alja munkát akarok életem végéig csinálni de egy világ végi kisfaluból nehéz bármilyen képzést is elvégezni.

2024. jún. 4. 21:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!