Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Betanított munkából gyár vagy...

Betanított munkából gyár vagy vendéglátás?

Figyelt kérdés

Adómentes vagyok, jelenleg egy Burger Kingben dolgozom ahol nettó 410-470 között kapok. Ennek az az ára ,hogy soha nincs szinte szabad hétvégém 16-tól hajnal 1 vagy 2-ig bent szopok,néha 6 napozok egy héten néha 12 óra egy műszak.

Nézegetem Pesten a betanított gyári munkákat ilyen 300-350 nettót lehet keresni 2 műszakban hétfőtől péntekig fix beosztásban.

Szerintetek melyik éri meg jobban? Szeretnék beköltözni Pestre (szobát bérelni egy külső kerületbe).

jún. 4. 15:10
 1/7 anonim ***** válasza:
86%
Pénz kell vagy idő?
jún. 4. 15:27
 2/7 A kérdező kommentje:
mind 2 :(
jún. 4. 15:41
 3/7 anonim ***** válasza:
88%
Akkor egy harmadik opciót kell választani.
jún. 4. 15:43
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Gondolj bele mi van azokkal akiknek adó mentesség se jár.
jún. 4. 16:26
 5/7 A kérdező kommentje:

4

azzal én nem vagyok előrébb

jún. 4. 20:41
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Amiota a krumplit sutod vegigseggelhettel volna egy full stack fejleszto kepzest. Most ujabb 5 evig elmesz a sorra csavarozni, addigra mar contractorkent szamlazhatnal evi 80-100 ezer dodot. Nehogy elkezdj egy IT kepzest, meg a vegen lesz penzed!
jún. 4. 21:19
 7/7 A kérdező kommentje:

6

Azért sütöm azt a rohadt krumplit ,hogy eltudjam kezdeni az egyetemet hidd el nem betanított alja munkát akarok életem végéig csinálni de egy világ végi kisfaluból nehéz bármilyen képzést is elvégezni.

jún. 4. 21:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!