Akkor ha veszek valakitől jófogáson, veterán, árukeresőn, amazon vagy hasonló oldalon valamit akkor azt csak házhoz hozzák ki?
Figyelt kérdés
Ha használtan vagy újonnan rendelek vagy magánszemélytől csomagküldéssel veszek valamit. És én nem a házamhoz akarom megrendeltetni az árut hanem pl megadok egy találkozási pontot ahova el tudok menni érte. Oké ha nem is kimondottan random helyen a nyílt utcán. De park, bank, posta közelébe akkor el lehet intézni a futárral, hogy ne a házamhoz hozzák ki, hanem valahova máshova ahol én át akarom venni az árut? És azzal tisztában vagyok ha kettő vagy több helyről rendelek ugyanabban az időben, egyszerre árut akkor nem csak egy szállítási költséget kell kifizetnem. De akkor azt több futár is fogja kihozni nekem. Gondolom ha az egyiket gls másikat postával hozatom ki akkor igen. De ha mondjuk mindet a dpd-vel hozatom ki akkor csak egy futár jön?jún. 1. 21:13
1/6 anonim válasza:
Nem. Címet meg kell adni és a futár nem fogja kivinni ha az van rajta, hogy a "Kukutyin úti Posta mellé" vagy "az Erse bank bejáratához".
2/6 A kérdező kommentje:
És, hogyha én az egyik ilyen posta vagy banknak a címét adom meg?
jún. 2. 10:06
4/6 A kérdező kommentje:
És akkor én meg legalább át vehetném ott!?
jún. 2. 12:00
5/6 A kérdező kommentje:
És, hogyha több helyről rendelek valamit akkor több futárt kell várnom?
jún. 2. 12:01
6/6 anonim válasza:
Igen, ha több helyről rendelsz, akkor valószínűleg külön-külön viszik ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!