Mérnökök, pontosan miből áll a munkátok egy nap?
Figyelt kérdés
Mi a szakterület ahol dolgozol és milyen végzettséggel?2024. jún. 1. 16:17
1/4 anonim válasza:
Szerinted minden mérnök ugyanazt csinálja???? Még az azonos szakképesítésüek is rengeteg különbözö munkakört töltenek be és különböz munkákat végeznek.
2/4 A kérdező kommentje:
Szerinted miért kérdeztem külön a szakterületet és a végzettséget? Okos vagy, ja nem..
2024. jún. 1. 17:14
3/4 anonim válasza:
Na akkor: Gépészmérnök vagyok, a párom is, meg pár barátunk is - együtt végeztünk a BME-n.
Mindenki más munkahelyen, más munkakörben doglozik, semmi olyasmi nincs, ami egyezne, kivéve, hogy ugyanaz a képesítésünk.
4/4 anonim válasza:
Közlekedésmérnök diplomám van, amit Supply Chain Engineer pozícióban dolgoztam minden nap más volt, de tényleg. Nem lehet leírni. Mióta előreléptem még inkább változatos
Pont az a lényege a szellemi munkának, hogy nem olyan, mint egy droid a sor mellett, hogy ismétli ugyanazokat a odlgokat naponta
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!