Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mérnökök, pontosan miből áll...

Mérnökök, pontosan miből áll a munkátok egy nap?

Figyelt kérdés
Mi a szakterület ahol dolgozol és milyen végzettséggel?
2024. jún. 1. 16:17
 1/4 anonim ***** válasza:
52%
Szerinted minden mérnök ugyanazt csinálja???? Még az azonos szakképesítésüek is rengeteg különbözö munkakört töltenek be és különböz munkákat végeznek.
2024. jún. 1. 16:57
 2/4 A kérdező kommentje:
Szerinted miért kérdeztem külön a szakterületet és a végzettséget? Okos vagy, ja nem..
2024. jún. 1. 17:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Na akkor: Gépészmérnök vagyok, a párom is, meg pár barátunk is - együtt végeztünk a BME-n.

Mindenki más munkahelyen, más munkakörben doglozik, semmi olyasmi nincs, ami egyezne, kivéve, hogy ugyanaz a képesítésünk.

2024. jún. 1. 20:52
 4/4 anonim ***** válasza:
52%

Közlekedésmérnök diplomám van, amit Supply Chain Engineer pozícióban dolgoztam minden nap más volt, de tényleg. Nem lehet leírni. Mióta előreléptem még inkább változatos

Pont az a lényege a szellemi munkának, hogy nem olyan, mint egy droid a sor mellett, hogy ismétli ugyanazokat a odlgokat naponta

2024. jún. 2. 10:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!