Hogyan tudnék spórolni?
Tervezz kicsit jobban előre, keresd az akciókat, néz szét a közeli szavidős cuccok között is, használd a Munch-ot.
Így hirtelen ennyi
A havi egyszeri nagyobb vásárlással nekem az a gondom, hogy talán a következő héten valamit akcióznak.
Ha több bolt közül tudsz választani nézd meg az aktuális ajánlatokat, hogy éppen hova érdemes menni. Tartós dolgokból akkor vegyél nagyobb mennyiséget amikor akciós.
Írj listát és tartsd magadat hozzá, ne vegyél felesleges dolgokat
Első és második, köszönöm, le is töltöttem egy appot, ami mutatja minden aktuális boltnak a heti akcióit.. 🤗🥰
Utolsó, hála az égnek annyit zabálhatok amennyit csak akarok, jó genetikával áldott meg a jóisten 🙏🏻
De kösz, hogy aggódtál! 🤗
A nagybevásárlásnak akkor van értelme, ha nem impulzus vásárlásból áll és a köztes időkben is kerülöd a boltot a lehetőségekhez mérten. Szóval tervezel, listát írsz, bevásárolsz. Szerintem egy hónap túl sok idő a tervezéshez is és ahhoz is, hogy ne kelljen keztő között boltba menni. Ha pedig már bemész kenyérért, felvágottért, friss zöldségért, akkor veszel egy kis ezt is, meg azt is. Impulzus.
Inkább hetente, max két hetente mennék nagybevásárolni, de akkor tudatosan, akciót figyelve, menütervvel, listával, szemellenzővel. Az igazán kemények az akciós újság alapján terveznek heti menüt. :)
5-ös, mi bajod van? Fáj az élet, hogy itt éled ki a negativitást magadból? Ajánlok neked egy pszichológust! Nehogy nekem kárt tegyél magadban!!!
Mindegy, veled nem éri meg foglalkozni.. Többieknek köszi a hasznos tanácsot! Utolsó, így lesz!!! ❤️❤️❤️
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!