Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Lehetek betegszállító autón...

Lehetek betegszállító autón ilyen feltételekkel?

Figyelt kérdés

Nincs betegkísérői, se ápolói végzettségem, viszont van egy érettségim és mentőtiszt szakon negyedéves hallgató vagyok ami azt jelenti, hogy ha nem csúszok semmin akkor bő egy év múlva ilyenkor mentőtiszti végzettségem lesz.

Ilyen feltételekkel felvesznek kocsira betegszállítónak?

máj. 30. 13:42
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Nem
máj. 30. 14:56
 2/7 A kérdező kommentje:

#1 Értem. Szomorú vagyok mert úgy tudtam, hogy betegszállításhoz elég 8 általános plusz erkölcsi bizonyítvány meg egészségügyi alkalmassági, de akkor gondolom ez változott tavaly óta.

Köszi szépen azért.

máj. 30. 16:43
 3/7 anonim ***** válasza:
51%
Utas azért még lehetsz
máj. 30. 17:02
 4/7 A kérdező kommentje:
Azt kihagynám inkább, de ebben igazad van
máj. 30. 20:53
 5/7 anonim ***** válasza:

Miért lennél betegszállító. Mentőápolóként, vagy sürgősségi osztályon érdemesebb lenne szerintem próbát tenned.

Tudom, hogy nem szégyen a munka de ilyen körökben előfordulhat hogy kinéznének miatta.

jún. 1. 07:47
 6/7 A kérdező kommentje:
#5 Ahhoz viszont végzettség kell. Illetve van olyan opció, hogy végzettség nélkül vonulok és akkor 3 hónap után kapok egy alap papírt róla de nem volt most szabad státusz sehol a közelben. Minden mentőállomás telt.
jún. 1. 09:57
 7/7 anonim válasza:

Nem kell semmilyen papír ahhoz hogy betegszállító legyél. Vagy is de!

B jogosítvány az kell.

De elsőnek úgysem raknak sofőrnek, be kell tanulni. Papírozás stb...

nov. 11. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!