Obiba festéket vissza lehet vinni ha sértetlen, bontatlan és nem egyedileg kikevert?
Kizárt. Legfeljebb levásárolhatod az árát, de az se biztos. Nem ad bizományba.
Megvetted, kifizetted a tiéd.
Az obi oldalán pedig fel van tűntetve, hogy 60 napig elállhatok a vásárlástól. Sőt, egy 2015-ös kérdésre itt a gyakorikérdéseken, visszavettek csempét is, mivel 1 doboz megmaradt egy illetőnek.
Akkor hogy is van ez?
Az első egy hülye.
Amúgy, ha elolvastad az OBI honlapján, akkor miért nem hiszel annak, amit ott látsz? Miért itt kérdezgetsz random, fogalmatlan emberektől?
Azért mert sajnos maga a folyamatról nem találtam információt. És kiváncsi voltam, hatha van valakinek személyes tapasztalata ilyennel kapcsolatban.
Személyes tapasztalatra lettem volna kiváncsi.
"Kit kell keresnem az Obiba?"
Az információs pulthoz kell menni.
Mielőtt bemész az eladótérbe, érdemes a biztonsági őrnek vagy egy pénztárosnak megmutatni az árut, hogy vissza akarod vetetni és nem most vetted. Általában nem szokott ebből gond lenni a boltokban, de jobb az óvatosság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!