Ebay-es csomagon az eladó rossz címet adott meg, az utca cim rajta sincs, MPL egyböl küldi vissza kínába??
Figyelt kérdés
Kínából jött egy ebay csomag ami a nyomkövetés szerint egy teljesen más városba ment, felhívtam a kézbesítö postáta ahol a csomag van és azt mondták nem tudták kézbesíteni mivel a cím nem olvasható és az irányítószám is teljesen más.
Ebayen biztosan jó címet adtam meg mert két külön dolgot rendelten egyszerre és az egyik már megjött. Írtam ügyfélszolgálatnak, elküldtem az ebaytöl kapott dolgokat a követési számmal de csak annyit mondtak hogy kezdeményezték a visszaküldést és mást nem tudnak csinálni, ezt most nem értem, miért küldik egyböl vissza amikor elküldtem mindent a beazonosításhoz?
máj. 29. 17:05
1/3 anonim válasza:
Mert a posta nem érted van, hanem a pénzedért.
2/3 anonim válasza:
Ha sikerül a postával beszélned miért nem mentél oda személyesen,pár napig itt marad még a csomag.
3/3 A kérdező kommentje:
mert 300km-re van, nincs se időm, se kedvem órákat vonatozni egy csomagért, annyit nem ér.
máj. 29. 22:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!