Most melyik futár hozza a csomagot a Temunál?
Figyelt kérdés
Nemrég rendeltem egy csomagot és az alkalmazásban k ki is írta, hogy szálítás alatt. Viszont az alkalmazásban packeta van feltüntetve, hogy az fogja szállítani, de Smsben meg gmailban egy "Express one" nevű futárcég üzent (őszíntén életemben nem hallottam róluk de minr kiderült léteznek). Eddig egyszer rendeltem és akkor a magyar posta hozta ki.
Most melyiknek kéne hinnem?
2024. máj. 28. 21:53
1/5 anonim válasza:
Össze-vissza, mikor melyik. Általánban Express One, vagy DPD.
2/5 anonim válasza:
Nekem mindannyiszor az DPD hozta.
3/5 anonim válasza:
Tegnap kaptam, Packeta pontra küldték. Mivel egyre több a rendelésük, bevontak több szállítócéget.
Majd a szállítótól kapsz pontos üzenetet ki, mikor viszi.
5/5 anonim válasza:
Nekem írt pacettát, meg dpd-t is, aztán hogy nem címre, hanem az alfazoo üzletbe lehet majd átvenni. Aztán majd kiderül, ha ideér egyszer, hogy hol és hogy kapom meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!