Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyi a háztartásod nettó...

Mennyi a háztartásod nettó bevétele nagyjából egy hónapban?

Figyelt kérdés

Elégedett vagy vele? Vagy mennyi lenne az ideális a számodra megfelelő élet színvonalhoz?

Milyen "összetételű" a családod?

Valószínűleg én a sor végén fogok kullogni, de nálunk így néz ki jelenleg:

Hárman élünk saját családi házban, egy ősszel sulit kezdő gyermekkel.

Bevételünk elég ingadozó, mert a párom jelenleg csak részmunkaidős munkát végez, ami sajnos teljesítmény béres is.

Nagy átlagban olyan 400-420 ezer a bevételünk. :(

Hogy ne kelljen a nagy bevásárláskor az olcsóbb/akciós termékeket vásárolni, ne kelljen lemondanunk dolgokról és mondjuk kikapcsolódásra is jusson én olyan 600-zal már kiegyeznék.

máj. 28. 18:29
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
53%

750 eFt a havi nettó bevételem, plusz évente két részletben még 800 eFt.

Kiskamasz fiammal élek Budapesten, saját ingatlanban.

Nem vagyok teljesen elégedett, sokat tanultam/tanulok, sokat dolgozok ezért a pénzért, kb 200 eFf/hóval több havi bevétellel már elégedettebb lennék.

máj. 30. 07:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!