Pusztavacsiak! Hogy lehet elérni a Posta Pontot?
Figyelt kérdés
Az Emagról rendeltem csomagot. Kiszállítási címre házhoz szállítás helyett arra kattintottam, hogy Pusztavacs Posta ponton átveszem személyesen. Soproni vagyok amúgy. :)
Szóval rossz helyre kattintottam , a csomag meg már Pusztavacson van.
Namármost az Emagnak nincs emberes-telefonos ügyfélszolgálata, csak az a chat-bot ami tök hülye. “Ebben a kérdésben nem tudok segíteni “ stb….
Hogyan lehet telefonon elérni a Pusztavacsi Posta Pontot?
A Google Maps pl azt írja hogy végleg bezárt….
máj. 27. 21:54
2/12 A kérdező kommentje:
De hova? Én az emagnál tévesen Pusztavacsra kértem.
És hogy érem el a postát?
máj. 27. 23:12
4/12 A kérdező kommentje:
De értsd már meg, NEM AUTOMATÁBAN van, hanem postaponton. BENT a postán!
máj. 28. 07:29
5/12 anonim válasza:
A posta honlapja azt írja a posta, mint fiók bezárt a Béke tér 9 alatt, és át költözött a Szabadság út 29/a-ra, mint Posta Pont. A google maps szerint ott egy Mészáros Jánosné Vegyesbolt van, aki szerencsejáték zrt partner. gonfolom ő vette át a postát is. Száma: +36 29 315 398
6/12 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a hasznos infot!
máj. 28. 07:53
7/12 A kérdező kommentje:
Amugy hármas, a link amit küldtél, csak nyomkövetésre szolgál. Ott modosítani semmit se tudsz
máj. 28. 07:57
8/12 anonim válasza:
Remélem a telefonszám még aktív, mást nem találni, de ha jó, ezem biztos jobban tudnak infót adni.
9/12 A kérdező kommentje:
8 as, köszönöm a hasznos segítséget! Már folyik az ügymenet! 👍👍
máj. 28. 08:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!