Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan lehet manapság kijönni...

Hogyan lehet manapság kijönni egy fizetésből?

Figyelt kérdés

A garantált bérminimum felett keresek. De nem éri el a fizetésem a 300.000-ret.

Olyan árak vannak az üzletekben, hogy egy élelmiszer vásárlás min. 12.000 forint, és nem vettem semmit.

Elmegyek a hónapban 10x a boltba, az már 120.000 ft, plusz ruha, tisztálkodási szerek, tisztítószerek.

Ott a rezsi.

Magam gyantázom, festem a szemöldökömet, magam vágom vissza a hajamat.

El sem tudom képzelni, mennyibe kerülne, ha mással csináltatnám.

Van párom. Így jobban kijövünk. Neki magas a fizetése.

Hogyan tudnak megélni a nyugdíjasok vagy az egyedülállók, ha minimálbéresek?

A közmunkásokat már el sem tudom képzelni.

Mit esznek? Még a kenyér ára is az egekben van.

Ez rabszolgaság!

máj. 27. 06:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Azért mi támaszkodunk egymásra, egy házasság erről is szól. Három gyerek mellett muszáj megosztani a terheket.
máj. 28. 14:50
 12/13 anonim ***** válasza:
54%

Így van, 11-es. De továbbra is azt kell írjam, hogy sok ismerősöm koppant. Több közös gyerekkel is sorban mennek szét 30-40 évesen is, megy a vita a ház, gyerektartás, gyerekelhelyezés, stb. miatt. Már nem az a világ van, hogy amíg a halál el nem választ... Vagy jó úgy élni, mint pl. a tesómék, hogy van 3 gyerek, a férfi pedig rendszeresen félrekúr, mert unja a nőt? Marha csodás párkapcsolat, amikor csak a gyerekek tartanak össze.

De oké, szeretitek egymást. Előbb szóbahoztam: halál? Mindenki elhessegeti a gondolatot is, csak éppen nem kéne. Elég 1 ökör, aki telibe bombázza egy kereszteződésben a társadat, és akkor aznaptól 1 bevétel kiesett. Ilyenkor esnek kétségbe, hogy akkor hogyan tovább, hogy is éljek meg 250-es fizetésből, 3 gyerekkel, hitellel...

Aki a mai világban biztosra veszi a társát, meg nincs önellátó B-terve, az hatalmasat hibázik - és az idő sajnos e sorokat igazolja. Nagyon szerencsés kivétel, aki leél ilyen csapás nélkül egy szerelmes életet.

máj. 28. 17:46
 13/13 anonim ***** válasza:

#12 nyilván akkor kell egy ujratervezes ha tragédia történik. Arra nem igazán lehet készülni sehogy sem szerintem.

A pénzügyekre mondjuk lehet készülni, csak az a legkevesebb ebből a szempontból, ráadásul nálunk az jelenleg is egy kereset.

jún. 2. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!