Lehet műszaki cikket rendelni szlovák webáruházból, magyar lakcímmel?
Néhány áru esetén akár 10%-os árkülönbség is előfordul, a szlovák webáruház javára, így elgondolkodtam azon, hogy egy megbízhatóbb helyről (pl. szlovák Alza) tudnék-e rendelni egy országhatárhoz közeli csomagautomatába, mert néha egyébként is megközelítem a szlovák határt. Próbálkozott már valaki ilyennel? Esetleg adódtak problémák pl. garanciális ügyintézésnél?
Magyar a telefonszámom, a lakcímem és az állampolgárságom is, illetve magyar banknál vagyok, de van devizaszámlám és tudok angolul kommunikálni.
Én már rendeltem szlovák webáruházból, magyar lakcímmel, bár nem műszaki cikket.
Gond nélkül megjött, időre.
Viszont korábban budapestiként rendeltem egy fűnyírót egy debreceni webáruházból és elromlott a garanciális idő előtt.
Elég nagy szívás és költséges volt becsomagolni, elküldeni Debrecenbe, és a végén kiderült, hogy jobban jártam volna pénzügyileg, hogy garancián kívül csak simán elviszem egy budapesti szerelőhöz, mint érvényesíteni a garanciát.
Gondolom, Szlovákiával ez még nagyobb probléma, ahol rájuk még a magyar garanciaszabályok nem is vonatkoznak.
Miért nem próbálod ki?
Lidl-ben pl. állítólag működik, én még pont nem próbáltam, többen írták, hogy lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!