Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kezdő bitcoinosként mit...

Kezdő bitcoinosként mit ajánlotok mivel kezdjek?

Figyelt kérdés

Esetleg tesztoldallal, vagy élesben kis összeggel?

Eddig lehúzásnak hittem, de túl sok a jó visszajelzés, ideje megismerkednem vele. Köszi.

máj. 23. 11:13
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
0%

Nekem a myguavaval semmi bajom nem volt. 10eprc volt a verifikacio. 3 nap eltelt mig megkaptam az 5fontot, de pont punkosd volt. Kedden aztan egybol megkaptam.

Meg aznap meghivtam a haverom, aki utan kb azonnal megkaptam a penzt.(Es o is)

Nyilvan vannak fennakadasok naluk, de ujak, a revo sem volt zokkenomentes az elejen.

máj. 23. 13:50
 12/40 anonim ***** válasza:
0%
Egyebkent a myguava 5/4.6on van az app storeban.
máj. 23. 13:51
 13/40 anonim ***** válasza:
22%
Megveszed, elteszed egy ledgerbe es 10 evig nem nyulsz hozza
máj. 23. 19:45
 14/40 A kérdező kommentje:
#10 Az árfolyamok eztán is jó pénzt hozhatnak, meg alapból szerintem érdemes érteni hozzá szerintem. Jobb később mint soha, én is későn kapcsoltam. Én úgy voltam nem sokkal ezelőttig hogy csak kétekezi munkával, vagy minimum 8 óra bármilyen igával lehet pénzt keresni, minden más átverés vagy extrém rizikós zsákmamacska. Na erről a tendenciáról kell leállni.
máj. 23. 19:55
 15/40 A kérdező kommentje:

#12 Nekem a myguava playstore-on, nem mutat értékelést 50 ezer letöltés ellenére. Tudsz linket küldeni hol látod?

Én ezt látom:

[link]

A revolut 10 millio letöltést mutat és 4,7 az értékelés a playstore-on.

máj. 23. 20:04
 16/40 anonim ***** válasza:
0%
Nekem azert mutatja, mert mas eszkozrol hasznalom. Irja hogy az en eszkozomrol 1k szavazatnal van 4.7 ertekeles
máj. 23. 22:58
 17/40 A kérdező kommentje:
Megnéztem még laptopon, tableten, és egy másik telefonon, még egy másik laptopon is meg tudnám nézni, de gondolom ugyanazt mutatja. Több mint 50ezer letöltés után már jönne értékelés, vagyis az értékelési lehetőség le van tiltva playstore-on, gondolom nem véletlen. Erre vannak a független értékelő oldalak, mint pl. a trustpilot, ahol 3.1-et kapott, amibe nincsenek a fake és fizetett értékelések beszámolva, amik nyílván jó irányba viszik. 5 font miatt senki sem kér egy amúgy nagyon nem jól értékelt adathalász számlát. Értem hogy neked ez jó ha a linkeden keresztül regisztrálva te is 5 fonthoz jutsz, de most azt az 5 fontot megkeresed 1-2 óra alatt valami melóval. Aztán az sem biztos, mert lehet hogy te még megkapod, de rengetegen írják a trustpilot-on, hogy nem kapják meg a kerítő díjat, ha be is visznek másokat, és ilyet nem hazudnának. Gondolom adathalászat miatt van a cég, plusz letiltják a betett összegeket és nem kivehető, nem hozzáférhető, de mondtam hogy mindenkinél így van vagy lesz, de sokan írják.
máj. 24. 10:42
 18/40 A kérdező kommentje:
Nem mondom hogy mindenkinél így van vagy lesz, de sokan írják*
máj. 24. 10:44
 19/40 anonim ***** válasza:
0%

Hatosra ne hallgass hülyeségeket ír.

Én a binancét javaslom ott megvenni aztán attól függ hogy mennyi időre szánod ha el akarod rakni hosszabb távra akkor valamilyen hardver wallet hogy melyik épp a legbiztonságosabb annak utána kell nézni.

Hogy most fog e nőni vagy nem azt senki nem tudja tudni kell hogy ez extrém kockázattal bír.

máj. 28. 12:11
 20/40 A kérdező kommentje:

Amit eddig megtudtam keresgélések alapján, bármi csak ne a myguava.

#19 Én jóhiszeműen, laikusként fepontoztam. Miért nem korrekt amit ír?

máj. 30. 19:01
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!