Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Skrill korlátozott mit tudok...

Twitx kérdése:

Skrill korlátozott mit tudok tenni?

Figyelt kérdés

Akármilyen dokumentumot küldök be nem fogadják el(rajta kell lennie a nevemnek és egyéb adatoknak)

Valakinek ötlet vagy tapasztalat?

2024. máj. 19. 19:44
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Magyar lakcímkártyám van,számlát nem kapok csak csekket (közmű),telefon számlát kapok levélben + csekket de azt nem próbáltam de azt írták fentebb hogy nem jó
2024. máj. 21. 20:47
 12/17 anonim ***** válasza:

A csekken a te neved címed van ?

Dán koronát, hogyan utaltad ?

2024. máj. 22. 00:28
 13/17 A kérdező kommentje:
Igen az enyém, feltöltöttem egy villany számlát,de nem fogadták el, viszont nem kaptam emailt róla hogy miért nem, szóval nemtudom mi lesz, Dániában töltöttem fel Paysafecard-ra koronát majd azt küldtem Skrill-re
2024. máj. 22. 12:24
 14/17 anonim ***** válasza:

Az volt az első befizetésed ?

Saját bankszámlád nincs ?

2024. máj. 22. 12:39
 15/17 anonim ***** válasza:

Azt hiszik dán vagy.

:)

2024. máj. 22. 12:40
 16/17 A kérdező kommentje:

Igen kiderült hogy a lakcimnek Dánia van beállítva automatikusan mivel Dán koronát raktam fel rá, viszont a magyar lakcímem van megadva,írtam nekik hogy ez valami hiba de nem válaszolnak.

De van bankszámlám csak kp-ba volt ennyi koronám és a lakótársat az utolsó napig húzta hogy elvigyen a váltóba,Brøndby-be laktam de ott nem volt váltó,ezért választottam ezt,mert azt mondta mindenki hogy otthon nem váltják be.Inkabb hoztam volna haza kp-ba -_-

2024. máj. 22. 20:03
 17/17 anonim ***** válasza:

"De van bankszámlám"

akkor azt is lehet beküldeni.

"Bankszámla kivonat másolata"

pdf-ben letöltöd, és továbbítod nekik.

2024. máj. 23. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!