A barátom segítséget kért tőlem, én meg hulye fejemmel utaltam neki tobb mint 150.000ftot kolcsonbe es most nem akarja vissza fizetni... A bizonyitek megvan... ilyenkor mi a teendő?
Figyelt kérdés
máj. 19. 18:47
11/21 anonim válasza:
Közjegyzőhöz elmész, fizetési meghagyást kérsz rá.
12/21 anonim válasza:
Igen, fizetési meghagyás közjegyzőnél. Nézz utána. Persze ennek is van költsége de azt végül a barátod fizeti majd be, kb ezzel megduplázódik a fizetnivalója 🙂
13/21 anonim válasza:
Fizetési meghagyásra meg ellentmond.
Ajándékba adta.
14/21 anonim válasza:
Ha ellentmond akkor automatikusan perré alakul így a perköltségeket is végül állja majd. Ott lesz, hogy 150 helyett 642-t kell kiköhögnie a nyomorultnak. S végrehajtó addig facsarja belőle amíg meggebed.
15/21 anonim válasza:
"Fizetési meghagyásra meg ellentmond."
Akkor automatikusan perré alakul a dolog, majd ott kell bizonygatnia a két félnek, hogy kinek van igaza. Aki tudja bizonyítani az igazát, az nyert.
16/21 anonim válasza:
tyukper 😊
A múltkori 80 ezerből amit az exednek adtál abból lett a 150 ezer? 🙉
17/21 A kérdező kommentje:
Milyen 80ezer?😂
máj. 22. 08:19
19/21 anonim válasza:
20/21 A kérdező kommentje:
Ez nem az én posztom, de gondolom bele latsz a telefonomba xd
máj. 22. 12:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!