Hogy lehet a Temu-n olcsón vásárolni?
Mindenki azt mondja, hogy szuperolcsó. Nekem úgy tűnik, max az első vásárláskor, egyetlen termék csak. A többi vásárlásnál, már kb. ugyanolyan árak vannak, mint más webáruházakban. Vagy csak nekem rak ki ilyen árakat?
Hogy lehet azt megcsinálni, hogy újra első vásárlónak lásson? Töröltem a sütiket, töröltem az appot. Ekkor a hirdetésekben feldobott, nagyon olcsó árakat. Újra letöltöttem az appot, s kiírta, hogy annyiért nem vehetem meg, mert erről a készülékről már volt rendelés.
Mit kell még törölni, hogy újra első vásárlónak lásson?
"Mit kell még törölni, hogy újra első vásárlónak lásson?"
Legfőképp a fiókot.
Te melyik Temut nézed, hogy olyan árakat látsz, mint más webshopokban??? Minden a töredéke, pedig többször vásároltam.
El nem tudom képzelni, milyen termékekre keresel rá. Vagy sokkal olcsóbb minden, vagy pedig egyáltalán nincs fent olyan termék, de hogy ugyanannyi legyen, az nem létezik. Keress rá a kulcsszóra és szűrj rá, hogy az olcsóbbakat mutassa elsőnek.
Hát nekem pl. ilyen árakat rak ki, hogy
Terepmintás nadrág 12.726
Farmer 5565
Bőrdzseki (műbőr) 10.650
Blézer 8875
Bőr pénztárca (valódi bőr) 5675
Madárkalitka (nagy) 51.665
Túracipő 7589
Hát ezek az árak nem hogy olcsók, inkább mocskos drágák. Akármelyik nem webshopban, hanem boltban is megkapom ennyiért. Más webshopban pl. az a madárkalitka amit kinéztem, 31 ezer.
"Hát ezek az árak nem hogy olcsók, inkább mocskos drágák."
Valószínűleg véget értek a beetetős hónapok és most már a lehúzós időszak következik azoknak, akik nem figyelnek.
Ha túl drága a Temu, ne vásárolj ott, vásárolj hazai boltban, vagy webshopban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!