Hogy kell részvényt eladni Erste TBSZ számláról?
Pontról pontra leírnátok kérlek, hogy hogyan kell eladni a meglévő részvényeket egy Ersténél vezetett TBSZ számláról?
Addig megvagyok, hogy: Tőzsdei kereskedés - Kereskedés készletekkel - Eladás.
Felugrik egy ablak mint ajánlat megadása, na ott mit és hogyan kell beállítanom, hogy ne járjak rosszul?
Aktuális árakkal szeretnék szabadulni mindentől, utána pedig az összejött pénzt kiutalni a folyószámlámra.
Köszönöm szépen a segítséget.
"Amúgy a WIZZAIR részvénynél nem ad Piaci lehetőséget"
Ez több szempontból érdekes.
Egyrészt most már nincs felsorolva a vételre elérhető tőzsdék között London. Ott vetted vagy forintért a BÉTa-n?
Ha most csak a BÉTa-t kínálja eladásra, akkor abban benne van egy tőzsdék közötti átvitel, ami pénzbe szokott kerülni.
Másrészt a BÉTa-n nekem se jelez ki piacit valamilyen oknál fogva.
Szóval, ha a londoni tőzsdén vetted, akkor fel kellene hívni a brókereket, hogy mi a helyzet ezzel az eladással és milyen költségekre számíthatsz.
De csak éedeklődj és ne adj brókernek eladási megbízást. Hacsak azt nem mondja, hogy nincs online lehetőség. Mert a bróker általi eladásnak általában magasabb a díja, mint az online-nak.
Eladtam minden részvényt, de továbbra is mutatja őket a készleteknél.
Ez be fog frissülni valamikor?
"Eladtam minden részvényt, de továbbra is mutatja őket a készleteknél."
Ha megtörtént az ügylet, akkor az Egyenlegközlőben a "Tulajdon mennyiség"-nél 0 nak kell lenni. Az Elszámolás alatti tételek-nél és Készlet mennyiség-nél a két napon belül eladott részvények száma kell, hogy legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!