Feketén való Munka esetén mit tudok tenni?
Dolgoztam 4 hetet eladóként, de utólag tudtam meg egy ellenőrzés alatt hogy nem vagyok be jelentve
Az adataimat el kérte az úr es a lánya mikor az első napomat dolgoztam és megegyezés alapján napi bejelentéssel fogok dolgozni. A 4.héten Navosok jöttek ellenőrizni és akkor tudtam meg hogy nem voltam bejelentve ők meg azt hazudták a Navosoknak hogy az nap kezdtem. Természetesen azon a héten el is jöttem onnan.
Mit tudok ez ügyben tenni? Fel tudom őket jelenteni vagy hasonló dolgot tenni mivel az én tudomásom szerint a 4 hét alatt be voltam napiba jelentve de aztán kiderült hogy 1 napot sem voltam be jelentve. Tudok ezzel valamit kezdeni? Perét indítani? Megérné?
Értelmes válaszokat köszönöm előre
De kifizettek?
Mi lenne mashogy, ha naponta bejelentettek volna?
Azt tudtad, hogy egy naptári hónapban összesen legfeljebb 15 naptári napig dolgozhatsz igy?
Per eseten mit tudsz bizonyitani?
"ők meg azt hazudták a Navosoknak hogy az nap kezdtem"
És te mit hazudtál a NAV-osoknak bébi? Akkor, nekik kellett volna mondani, hogy te már egy hónapja itt dolgozol...
Aki ugy kepzeli el, hogy foallasban napi bejelentessel akar dolgozni allandora, azt nem lehet megvedeni!
Van egy sejtesem, hogy a kerdezo a napi bejelentes elmaradasaval a tb jogosultsag hianyat akarta reklamalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!