Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Milyen online munka való nekem?

Milyen online munka való nekem?

Figyelt kérdés
Sajnos nem tudok elmenni dolgozni,mert mentálissan nagyon beteg vagyok,dolgoztam már sok helyen de nem volt nekem való,pánikbeteg vagyok,utcára se bírok kimenni, mert rosszúl leszek, szorongok, nem bírok komunikálni sem. Milyen internetes munkák vannak ahol nem kell pl kommunikálni emberekkel, stb. Mi lehet nekem való?Esetleg hol keresgéljek?

máj. 4. 17:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

9

hányok az ilyen kioktató stílustól, bmeg!

egyáltalán nem reális amit mondasz, mert aki olyan pánikbeteg, mint ő, az nem fog tudni rendesen semmilyen munkát elvégezni, ahol határidő van, és helyt kell állni. tudom, mert én is pánikbeteg vagyok, és nem tudok dolgozni.

nem mindenki lesz ám informatikus, kérdező sem írta, h. ez a terület érdekelné, vagy meg tudná tanulni, ahogy azt sem, hogy nyelvekből perfekt lenne.

máj. 5. 12:22
 12/12 anonim ***** válasza:

"Azt meg nyelvtudással nemzetközi porondon lényegesen több lehetőséggel lehet, mint csak magyarul beszélve. Már csak a tudás megszerzését illetően sem.

Nem kell messzire menni, a sokat emlegetett IT szektorban nem kevesen dolgoznak full remote Magyarországról külföldi cégeknek."

"Sajnos nem tudok elmenni dolgozni,mert mentálissan nagyon beteg vagyok,dolgoztam már sok helyen de nem volt nekem való,pánikbeteg vagyok,utcára se bírok kimenni, mert rosszúl leszek, szorongok, nem bírok komunikálni sem."

Szerinted a kérdező ezzel a körülményekkel meg tudná ugorni azt a szintet, amit a tőled idézett bekezdésben leaírtál???

máj. 5. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!