Fuldoklottál már valaha pénzügyileg?
Igen, mikor fiatal voltam. Érettségi után nem sokkal menekültem otthonról a rossz környezet miatt, egy szobát béreltem és mellette tanultam. De ez pont a gazdasàgi válsàg idején volt anno, csak minimálbéres sz*r munkàt tudtam szerezni és azokat is csak ideiglenesen, mert mindenhol leépítések voltak.
Sokszor nem telt normális ételre, csak a minimumot vettem, és végül jött egy hosszabb munkanêlküli időszak, emiatt fél évre vissza is kellett mennem a bántalmazó családomhoz, de utána szerencsére megisertem a pàrom és ketten màr fenn tudtuk magunkat tartani normálisan. Szerintem még fél év, és az ereimet felvágtam volna a kilátástalanságtól.
Igen.
Amikor kölcsönt kértem az első lakásom megvételéhez. Utána 4 évig minden nap a kajám és minden más is ki volt porciózva "halál" pontosan. Csak dolgozni jártam, és haza aludni. Igy telt el 4 évem.
Nem bántam meg, de nem volt könnyű...
Amikor a lakásom vettem huszonéveim végén.
Eleve nullázod magad anyagilag, plusz hitel, plusz illeték, plusz felújítás és bebútorozas ami mar csak 1 éves lejáratú barati kolcsonokbol ment.
3 év után váltam kolcson és hitelmentessé, addig durva volt. Ráadásul pont beutott a COVID, és jelentosen átalakultak a munkafolyamatok és bevételek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!