Darklord88 kérdése:
Szerintetek ez a bicaj mennyiért adható el ? Most költöttem 20000ret új gumikra, pedál,fék, ülésre stb. Megér 50000ret?
ápr. 24. 14:40
11/16 A kérdező kommentje:
15-20ért már mit kapni? Egy felni annyi ....
ápr. 24. 18:38
12/16 anonim válasza:
Láttad a Verdák mesefilmet? nekem ez jutott eszembe a bicajodról:D "No no no. Te nem tudni mit akar. De én tudni, te mit akar! Itt van ez a feher gummmi"
13/16 anonim válasza:
A jó Mountain Bike-omat 40-re értékelte szakértő és 20-ért sem viszik... Problémás mai világban a dolgaink árulása.
14/16 BeefEater válasza:
El nem tudom képzelni, hogy hogyan töltöttél el ezzel több napot. A gumi és a nyereg csere kb 1 óra ha nem kapkodsz.
A képen én egy noname kontrás biciklit látok. Próbáld meg eladni 30 ezerért, akkor nem buksz rajta. De nem lepődnék meg, ha 20 alatt adnád el a végén.
15/16 A kérdező kommentje:
Hogy?Hát amire az ember újrazsirozza az összes részt, lecsiszolja a rozsdás részeket és lefújja elmegy vele az idő.
ápr. 25. 12:24
16/16 BeefEater válasza:
Az, hogy lezsíroztad a csapágyakat senkit nem fog érdekelni. A célközönség eleve nem is tud róla, hogy kellene.
Én is tartogatok egy ilyen project biciklit, de szerintem mégis inkább megy a szemétbe, mert mire végzek a felújítással jó, ha fele annyit érne mint amennyit ráköltök és akkor a saját időmet nem számolta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!