Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Tippmixpro-n ha 10000 Ft a...

Tippmixpro-n ha 10000 Ft a bónusz, legalább a 2x-esét kell megforgatni, legalább 1,5x-ös oddsra, akkor ha 20000-ért fogadok 3,5-ös oddsra, akkor a bónuszaimnál miért úgy szerepel, hogy 50%, 10000/20000? És befejezettként...

Figyelt kérdés

2024. ápr. 19. 11:23
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy max a bonusz osszege amivel egy egy fogadas beleszamit a forgatasba?
2024. ápr. 19. 15:15
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem friss a kérdés, de lehet olvassák. Én ugyanebbe futottam bele vagy nem értem a feltételeket. 2000 ft bónuszt kaptam. Ezt a duplájával kellett forgatni 1.5x szorzóval. Lehet itt értettem félre, a duplájába a bónusz is beleszámit ? Mert 2000-et tettem mellé, hogy 4000 legyen. Azt 1.55-ön megforgattam, de nekem is jó része maradt a bónusz részen. Aztán tovább forgattam, 1.7x meg 1.8x szorzókkal, összenyertem egy 20-ast, de ennek a fele a bónusz egyenlegen van még mindig és nem tudom kiutalni. Kiutaltam a másik felét és mondom akkor forgatom tovább, de hiába nyertem egy 1.9x szorzóval, innen már minden a bónuszra megy, mert csak azzal fogadtam. Mi a megoldás ?
jan. 16. 21:37
 3/7 anonim ***** válasza:

Az 1,9es odds az egy meccs vagy osszetetted 8bol?

Mert lehet hogy csak az szamit ha az egyik odds legalabb megfelel a kovetelmenyeknek.

Amikor kaptad a bonuszt, ott van valamilyen szabalyzat, el kene olvasni mert latatlanban nehez barmit is mondani.

jan. 17. 14:58
 4/7 anonim ***** válasza:
Az volt a szabályzatban amit irtam, dupla téttel 1.5x-val kell megforgatni egyes kötésben, vagy ha többes, akkor mindegyiknek minimum 1.3x-nak kell lennie. Végül most úgy sikerült áttenni a nyeremény oldalra, hogy mellé tettem még egy huszast befizetéssel és 1.9x egyes kötésben nyertek vele, igy nulláztam a bónusz egyenleget, de nem értem a dolgot még mindig.
jan. 17. 16:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem duplatettel kellett tenni. Ez hulyeseg. Helyesen, ketszer kellett forgatni a bonuszt, vagyis 4000ert kellett tetet tenni. De senki nem keri hogy egyszerre tedd meg es hogy tegyel melle sajat penzt. A forgatas ugy is jo lett volna ha felteszed a 2000ftodat egy 1,50es oddsra ha nyer akkor a 3000bol teszel meg 2000et es kesz. Ennyi.
jan. 17. 18:14
 6/7 anonim ***** válasza:
#5: Lehet, hogy igazad van, de itt valami akkor sem stimmel, mert amikor nem tudtam kiutalni, ott maradt 3200 ft bónusz, akkor csak azt forgattam meg még kétszer és ugyanúgy minden a bónusz zsebbe ment. Biztosan nem kell mellétenni saját pénzt ?
jan. 17. 21:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem kelly sose kellett. Igy mukodnek a no deposit bonuszok.
jan. 17. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!